Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Speedy

Crowley Night Star "Speedy"

Muistoissamme

Speedy kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.21.1.2011 k. 6.9.2019
sukupuoli: narttu
väri: black&tan
isä: Kallioluodon Calvin Klein
emä: Crowley Nefertiti

terveys


sydän: ei sivuääniä (13.5.2019) 8v3kk
silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (lievä punktaatti katarakta todettu) (27.3.2013)
polvet: 0/0 (27.3.2013)
episodic falling: terve
curly coat and dry eye: terve

Speedy magneettikuvattiin  22.3.2013 Aistissa 2v 2kk iässä hienoin tuloksin:

Chiarimainen epämuodostuma: kyllä
Syringo/hydromyelia: ei
Aivokammion laajentuma: ei
Erittävä keskikorvan tulehdus: ei
Kuulostestin tulos: normaali kuulo molemmin puolin
Otoskopia: normaali
Lopullinen syringomyelia luokitus: 0c

Näyttelyt: Eh

Speedy on Titin tytär, alunperin Speedyn ei meille pitänyt jäädä mutta tämä musta kaunotar hurmasi meidät täysin kauniilla ulkonäöllään ja rohkealla luonteellaan.

Speedy on nimensä veroinen, tästä tytöstä ei vauhtia puutu.Speedy osaa myös olla hyvin itsepäinen vaikka onkin kiltti. Speedy on ikiliikkuja, joka rakastaa kaikkein eniten vapaana juoksemista ja tuntuu että tällä tytöllä riittää energiaa loputtomiin.

Rakenteeltaan Speedy on kaunis sopivan kokoinen vahvaluustoinen narttu jolla mitä kaunein pää ja ilme. Speedy on kuin kopio komeasta isästään Kallesta :)

Speedyn molemmat vanhemmat ovat magneettikuvattu tuloksella A 0mm ja Speedyn isä Kalle on todetty sydänterveeksi 8-vuoden iässä ja Titi emo 6-vuoden iässä.

Valitettavasti Speedy sairastui krooniseen keuhkotulehdukseen (astman tyyppinen sairaus) 6-vuotiaana, jonka vuoksi jätimme hänet pois jalostuksesta. Sairautta hoidettiin kortisonilla, jonka sivuvaikutuksena Speedy söi lähes ihan mitä vaan.

Suruksemme Speedy jouduttiin päästämään koiraenkeliksi 6.9.2019 aivan liian nuorena vain 8.5-vuotiaana. Speedyn sisäelinten toiminta romahti yllättäin ja mitään ei ollut enää tehtävissä. Speedylla oli tapana syödä sieniä, joten pahoin pelkäämme, että hän oli syönyt jonkun erittäin myrkyllisen sienen. Ikävöimme suuresti meidän rakasta oman tien kulkijaa.


Pentue:

Speedy ainokainen pentue syntyi  30.5.2013 (1 tricolour poika ja 2 black&tan tyttöä ja 1 tricolour tyttö) Pennun syntyivät Kristinan luona Caralina´s kennelissä,  pentujen isä on upea englantilais uros Sanickro Knight of Honour "Tate". Tästä pentueesta meille muutti ihana black&tan tyttö Caralina´s Crowleyna "Coca".

Speedy