Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Coca

Caralina´s Crowleyna "Coca"

Eläkkeellä jalostuksesta

Coca kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

Rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.31.5.2013
sukupuoli: narttu
väri: black&tan
isä: Sanickro Knight of Honour
emä: Crowley Night Star

terveys

sydän: ei sivuääniä (15.1.2019)
silmät: terveet silmät (l
ievä distichiasis (pari hyvin hentoa ylimääräistä ripseä)(22.12.2014)
polvet: 0/0 (22.12.2014)
episodic falling: clear, terve
Curly coat and dry eye: clear, terve

Coca on magneettikuvattu Aistissa 5.1.2016 erinomaisin tuloksin:

Chiarimainen epämuodostuma: CM2
Syringomyelia: ei
Aivokammion laajentuma: ei
Erittävä keskikorvan tulehdus: molemmissa keskikorvissa sisältöä
Lopullinen syringomyelia luokitus: 0c (ei syringomyeliaa, vanha A luokitus)

Näyttelyt: Jun Eri, Jun Eri/4, Jun Eri/5

Coca on Speedyn ja upean englantilais uroksen Taten tytär. Coca muistuttaa ulkonäöltään paljon emoansa Speedyä. Cocakin on vahvaluustoien ja kaunisilmeinen tyttö, jolla kauniin kirkkaat tan-merkit, sekä upea kiiltävä  musta turkki. Cocaa hienompaa black&tania en olisi voinut toivoa.
Coca syntyi Caralina´s kennelissä Speedyn ollessa siellä jalostuslainassa, kiitos vielä Kristinalle tästä ihanasta tytöstä :)

Coca on pennusta asti ollut kaikinpuolin poikkeuksellisen helppo koira, luonteeltaan järkevä ja miellyttämishaluinen. Tuntuu ettei Coca koskaan pitkästy vaan tämä neiti keksii aina itselleen mukavaa tekemistä, Coca viettääkin usein aikaa pihalla leikkien leluillaan ja tarkkaille lintuja ja muuta mielenkiintoista.
Cocan paras ystävä on tämän täti Pilvi, jonka kanssa Coca rakastaa leikkiä ja riehua. Sumun synnyttyä ja jäätyä osaksi meidän perhettä, Sumusta on tullut Cocan toinen erittäin tärkeä ystävä, jonka kanssa Coca leikkii ja painii päivittäin.

Coca aloitti näyttelyuransa toukokuussa 2014 ja osoittautui mitä mukavimmaksi näyttelykaveriksi ja selvästi nauttii näyttelyistä, joten tämän kauniin tytön kanssa tulemme myös näyttelyitä kiertämään jonkun verran :)

Coca muutti tammikuussa 2019 Oona cavalierin kaveriksi Porvooseen.

Pentueet

Coca sai ensimmäisen pentueensa 12.3.2016 ruby värisen ruotsalaisuroksen Dag-Oton (Lazycroft's You Stole My Heart) kanssa. Pentueeseen syntyi 4 ihanaa tyttöä, joista 1 on emonsa tavoin black&tan värinen ja loput isänsä tavoin ruby värisiä.

Cocan toinen ja samalla viimeinen pentue syntyi 14.1.2018 jalostuslainassa Caralina´s kennelissä (blenheim tyttö, black&tan tyttö ja blenheim poika). Pentujen isänä on blenheim uros Caralina´s Dalton.

Coca pentuna