Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Lysti lokakuusa 2020

Crowley Pretty Snowdrop "Lysti"


rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.4.12.2019
sukupuoli: narttu
väri: blenheim
isä: Wauhtipyörän Noble Gentleman

emä: Crowley Quite A Pretty

terveys:
pentu tarkastuksessa kaikki ok (ei vielä tehty virallisia terveystarkastuksia)


Lysti on ihana blenheim tyttö Iitan ensimmäisestä pentueesta. Jo alusta asti oli selvää, että jos Iitalle syntyy tyttöjä niin yksi jää kotiin. Meillä oli onnea matkassa sillä Iita sai 3 kaunista tyttöä ja 2 komeaa poikaa, näistä pennuista iloinen ja vilkas Lysti valikoitui kotitytöksi. 

Lysti on luonteeltaan kiltti ja hyvin lempeä. Lysti on kaikkien kaveri joka tahtoo miellyttää. Lysti rakastaa erityisesti lapsia. Lysti on kotioloissa suht rauhallinen ja hiljainen, mutta metsässä tästä neidistä kehkeytyy oikea vauhtihirmu. Lysti on hyvin aktiivinen koira joka rakastaa juoksemista ja sporttisen rakenteensa takia hän on erittäin nopea ja kestävä liikkuja, jota ei saa helposti väsytettyä edes pidemmillä juoksulenkeillä. 

Lysti on itselleni aikalailla ihanne cavalier. Hänellä on terve ja liioittelematon ulkomuoto. 
Lystissä yhdistyy kummankin vanhemman ulkonäköä. Hänellä on  Iita-emon sporttinen rakenne ja pitkä kuono sekä Jalo-isältä perittynä hurmaavat silmät, joilla neiti katsoo kaihoisasti kaukaisuuteen ja suoraan sydämeen.

Lystin suvun terveystaustat ovat erinomaiset ja suvussa on monia pitkäikäisiä koiria, joten toivomme että Lysti tulee olemaan kaikin puolin terve ja jonain päivänä jatkaa sporttisten ja ihana luonteisten Crowley cavalierien sukua.  

Valitettavasti rakas Lysti katosi kesken normaalin päivälenkin 21.12.2020. Laajoista etsinnöistä huolimatta Lystiä ei löytynyt mistään ja on hyvin mahdollista että Lysti varastettiin. 
Mikäli ihme tapahtuisi ja joku sattuisi näkemään Lystin jossain toivoisin pikaista yhteydenottoa minuun, ikävä on suuri ja Lysti on jatkuvasti mielessä. 

Lysti 10kk iässä

Kaunis Lysti kerjää herkkuja lenkin jälkeen

Ihana kuonokoira Lysti 4,5kk.

Lysti 5kk

Kuvateksti

20.2.2020 Lysti 11-viikkoisena

20.2.20 Lysti 11 viikkoisena.

Lysti 2-viikkoisena.