Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Melli 10.9.2019

Crowley Golden Caramel "Melli"

Jalostusoikeus käytetty, ei enää jalostuksessa 


rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.11.3.2015
sukupuoli: narttu
väri: blenheim
isä: Chivalrous´s Keanu
emä: Crowley Fabulouswish

terveys:

sydän: ei sivuääniä (24.1.2019) 
silmät:  makroblepharon (suuret luomiraot), muuten terveet silmät (15.5.2019)
polvet: 0/0 (14.1.2019)
episodic falling: clear eli terve (vanhempien tulosten perusteella)
curly coat & dry eye: clear eli terve (vanhempien tulosten perusteella)

Melli magneettikuvattiin Aistissa hyvin tuloksin 2.4.2019 4-vuoden iässä: 

Chiarimainen epämuodostuma: CM2
Keskuskanavan laajentuma: C3 alueella 1,7mm 
Aivokammion laajentuma: ei 
Erittävä keskikorvantulehdus: ei
Lopullinen syringomyelia luokitus: 1b (vanha A)


Melli on nimensä veroinen "kultainen karamelli". Hän on kaunis siro ja pienikokoinen blenheim tyttö, joka asustaa yhteisomistuksessa äitini luona. Mellillä on aivan ihana blenheim väritys, joka auringon valossa loistaa kuin punertava kulta. Rakenteeltaan Melli on hyvin sopusuhtainen ja kaunis. Melli muistuttaa paljon emoansa Usvaa niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin. Mellin paras ystävä on ehdottomasti Mellin serkkutyttö Titta, joka on vain reilun viikon Melliä vanhempi. Aina kun tytöt tapaavat heillä on ihan omat leikit keskenään :)

Melli rakastaa olla ihmisten kanssa ja edes metsälenkeillä hän ei lähde kauas vaan vähän matkaan juostuaan tulee heti takaisin tarkistamaan, että omat rakkaat ihmiset ovat vielä matkassa mukana. Melli on lenkeillä aktiivinen ja innokas liikkuja, mutta kotona hän osaa rauhoittua sohvalle lepäilemään. Melli on juuri sellainen kun seurakoiran toivookin olevan.

Mellin molemmat vanhemmat ovat MRI kuvattu A-tuloksella ja sydän kuunneltu terveiksi yli 9-vuotiaina.Usva emo on nyt 10-vuotias ja edelleen täysin terve ja Keanu isä eli hyväkuntoisena 11-vuotiaaksi, kunnes lähti enkeliksi suoliston tukkineen vierasesineen takia. 

Melli on kaikin puolin terve ja ihana tyttö, joten olemme hyvin kiitollisia Mellin helmikuussa 2020 syntyneestä pentueesta. Pennuista jäi kotiin tricolour tyttö, joka toivottavasti jonain päivänä jatkaa tätä tervettä ja pitkäikäistä sukua.

Pentueen myötä Melli siirtyi täysin äitini omistukseen :)

Pentue:
Melli synnytti 1.2.2020 neljä hyvin kaunista pentua (2 blenheim urosta, blenheim narttu ja triocolour narttu). Pentujen isänä komea tricolour uros Igor (Koronario Zoom Zoom).  Mellin synnytys sujui nopeasti ja helposti ja Melli hoiti pentuja hyvin. Valitettavasti 5-viikon iässä menetimme pienen blenheim pojan, mikään hoito ei auttanut. Mellin pennuista kotiin jäi ihana tricolour tyttö Kisu (Crowley Wishful Thinking). 
Melli 10.9.2019

Melli noin 2-vuotiaana

Melli leikkii parhaan ystävänsä Titan kanssa

Kuvateksti

Melli noin 6-viikkoa

Melli noin 4-viikkoa