Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Crowley Nefer Nefer "Pilvi"

Eläkkeellä jalostuksesta, steriloitu

Pilvi kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.21.1.2011
sukupuoli: narttu
väri: tricolour
isä: Kallioluodon Calvin Klein
emä: Crowley Nefertiti

terveys


sydän: ei sivuääniä (4.3.2017) 6-vuotiaana
silmät: terveet, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (20.9.2017)
polvet: 0/0 (8.1.2016)
episodic falling:terve
curly coat and dry eye: terve

Pilvi magneettikuvattiin 20.12.2013 Aistissa 2v 11 kk iässä seuraavin tuloksin:

Chiarimainen epämuodostuma: CM2
Syringomyelia/hydromyelia: C2-3: 1,9mm
Aivokammion laajentuma: ei, VD0
Erittävä keskikorvatulehdus: ei
Kuulotestin tulos: normaali kuulo molemmin puolin
Otoskopia: normaali
Lopullinen syringomyelia luokitus: 1c (vanha A)


Näyttelyt : Eh

Pilvi muistuttaa emoansa Titiä mutta on hieman rauhallisempi versio äidistään, kun Pilvi syntyi päätimme heti että tämä ihana laikkulapsi jää meille kotiin. Pilvi on kiltti lempeä luonteinen tyttö, joka rakastaa pitkiä lenkkejä metsässä ja sylissä olemista.

Pilvi on aikalailla vastakohta siskolleen Speedylle, niin ulkonäkönsä kuin luonteensa puolesta. Pilvi on urheilullisen mallinen ja pitkäjalkainen. Erittäin ketterä ja sulava liikkeinen Pilvi on parhaimmillaan juostessaan pellolla ja metsässä vapaana ja hyppiessään kissamaisen ketterillä loikilla yli puunrunkojen ja muiden esteiden. Pilvi rakastaa hyppäämistä ja agility olisikin tälle neidille hyvä harrastus.
 Pilvin erityis taitona on, että Pilvi hyppää lähes paikaltaan suoraan ylöspäin todella korkealla, joten Pilvi hyppää kevyesti myös nojatuoliin selkänojan kautta.
Jos Pilvi haluaa nukkumaan nojatuoliin, jossa on jo niin paljon muita koiria, ettei tilaa riitä, tälle neidille ei tuota ongelmaan päästä tuoliin. Pilvi pyörii ja tassuttelee toisten päällä niin kauan, että toiset lopulta kyllästyvät ja lähtevät tuolista jolloin Pilville riittää tilaa.
Pilvi on aina ollut luonteeltaan aika pehmeä ja kiltti ja lenkeillä ollessaan kävelee yleensä kuuliaisesti takanani jos niin pyydän, mutta luvan saatuaan tämä atleettinen trikki neiti on heti valmis juoksemista kilpaa ja leikkimään muiden kanssa. Pilvillä on paljon hauskoja ja omaperäisiä tapoja sekä ilmeitä :)
Pilvi on isoäitini Armin suosikki ja Pilvi istuukin Armin sylissä katsomassa televisiota aina kun mahdollista :)

Pilvin molemmat vanhemmat magneettikuvattu upeasti A 0mm tuloksella, samoin Pilvin 2 täysisiskoa Speedy ja Nekku. Kalle isä on sydänkuunneltu terveeksi 8-vuoden iässä ja Titi emo reilu 6-vuotiaana. Pilvin jälkeläisistä on 3  MRI kuvattu ja kaikilla hyvät tulokset: Ilona 0mm, Iita 0mm ja Pimu 1,7mm.

pentueet:

Pilvin ensimmäinen pentue syntyi 21.4.2014, pentueeseen syntyi 5 kaunista ja elinvoimaista tyttöä, väreiltään 3 blenheimiä ja 2 tricolouria.  Pentujen isä pienehkö ja kompakti blenheim uros Kokkokallion Prince Harry "Kamu". Näistä pennuista kotiin jäi ihana tricolour neiti Ilona.

Pilvin toinen pentue syntyi 14.3.2016, pentueeseen syntyi 5 reipasta ja kauniisti värittynyttä pentua. 3 poikaa (2 blenheim ja 1 tricolour) ja 2 tyttöä (blenheim ja tricolur). Pentueen isänä on komea ja ihanaluonteinen blenheim uros  Aatos (Anncourt Athos). Näistä pennuista kotiin jäi molemmat tyttöpennut.

Pilvin kolmas ja samalla viimeinen pentue syntyi 4.2.2018, pentueeseen syntyi 3 reipasta pentua (1 blenheim tyttö, 1 tricolour tyttö ja 1 blenheim poika). Pentueen isä on komea ja reipasluonteinen Folke (Catalina Bring Me Luck).

Pilvi syksyllä 2015

Siskokset Speedy ja Pilvi keväällä 2015

Pilvi syö mustikoita

Pilvi 3-vuotiaana

Pilvi 14.2.2014

Titi-emo ja Pilvi