Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Titta 5-vuotiaana

Crowley Nevada "Titta"

Eläkkeellä jalostuksesta 

Titta kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.2.3.2015
sukupuoli: narttu
väri: blenheim
isä:
C.I.B  FI MVA EE MVA EE JMVA Anncourt Athos
emä: Crowley Nefertiti

terveys:

sydän: ei sivuääniä (24.3.2022) 7v
silmät: Ylimääräisiä hentoja ripsiä, muuten terveet (ell. kommentti: "maailman lievin distichiasis") (9.10.2017)
polvet: 0/0 (9.5.2020)
episodic falling: clear eli terve
(30.11.2017)
curly coat and dry eye: 
clear eli terve (30.11.2017)

Titta on MRI kuvattu Aistissa 12.10.2017 2,5-vuoden iässä erinomaisilla tuloksilla:

Chiarimainen epämuodostuma: CM2
Syringomyelia: ei
Aivokammion laajentuma: ei
Erittävä keskikorvan tulehdus: oikeassa keskikorvassa sisältöä
Lopullinen syringomyelia luokitus: 0c (ei syringomyeliaa 0mm, vanha A luokitus)

Näyttelyt: Eri

Titta syntyi ainokaisena tyttönä Titin viimeiseen pentueeseen. Titta oli erittäin kontaktin hakuinen ja siitä asti kun Titan silmät aukesivat ja se alkoi hahmottaa ympäristöä se on rakastanut katsella ihmisiä.  Siksi aloin sanoa sille aina "titta på mig" ja kun tuli aika päättää tytölle kutsumanimi niin mikään muu ei tuntunut yhtä sopivalta nimeltä kuin Titta.

Titalla on aivan ihana luonne. Titta on melko rauhallinen, miellyttämishaluinen ja erittäin nokkela. Titta on hyväntahtoinen ja tulee kaikkien kanssa helposti toimeen.  Titalla ja Titillä oli hyvin läheinen suhde ja silloin kun Titi oli vielä elossa Titta osaisi käskystä hakea karkuteille lähteneen emonsa Takaisin korvasti taluttaen. 

Titta on sopiva yhdistelmä sekä komeaa Aatos-isäänsä, että kuvankaunista Titi-äitiänsä. Titta on kaunis ja ryhdikäs neiti, jolla on kauniin rikkonainen blenheim väritys.

Titan molemmat vanhemmat ovat magneettikuvattu A 0mm tuloksella (ei syringomyeliaa) ja Titan terveystaustat ovat muutenkin erinomaiset, joten olemme hyvin iloisia kun tämä rouva on saanut hienoja jälkeläisiä. Titta on erinomainen emo, joka hoitaa pentujansa hyvin tunnollisesti.


Titan pentueet

Titan ensimmäinen pentue syntyi 4.2.2018. Pentueeseen syntyi 3 reipasta pentua (2 tyttöä ja 1 poika), kaikki blenheim värisiä. Pentujen isä on vanhempi herrasmies Topi (Anselmus). Näistä pennuista kotiin jäi reipasluonteinen Taika (Crowley Rovada).

Titan toinen pentue syntyi 22.2.2019. Pentueeseen syntyi 3 kaunista rubya (2 tyttöä ja 1 poika). Pentujen isä on vilkasluonteinen ja komea ruby uros Teddie (Suloisen Canansaattaja).

Valitettavasti Titan hyvin toivottu kolmas ja viimeinen pentue syntyi etuajassa (55vrk) 10.9.2020 kennelyskästä johtuen ja 6 kaunista pentua olivat liian keskosia selvitäkseen ja lähtivät koirien taivaaseen. Nämä enkelipennut säilyvät aina meidän sydämissämme.  Pentujen isä on ihana Hugo (Royal Fantasy Xtreme Collection)


Rakas Titta 5-vuotiaana, kevättalvella 2020.

Titta noin 2-vuotiaana

Titta 1,5-vuotiaana

Titta 8kk ikäisenä

Titta 6kk

Titta 7kk

Titta 6kk

Titta noin 5-viikkoa