Yhteystiedot

Lotta Leiramo
Isonniityntie 284
07110 Hinthaara

0407455568

saralotta.leiramo@gmail.com

Mooney elokuussa 2019

Crowley Moonlight Dancer "Mooney"

Mooney jalostustietojärjestelmässä

rotu: cavalier kingcharlesinspanieli
s.17.3.2017
sukupuoli: narttu
väri: Tricolour
isä:
C.I.B  FI MVA EE MVA EE JMVA Anncourt Athos
emä: Crowley Plenty of Joy

terveys:

sydän: ei sivuääniä (15.12.2022) 5v8kk 
silmät: terveet, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (7.6.2020)
polvet: 0/1 (9.5.2020)
episodic falling: suvun perusteella ok

curly coat and dry eye:  suvun perusteella ok


Mooney on MRI kuvattu Aistissa 4,5-vuoden iässä erinomaisilla tuloksilla:

Chiarimainen epämuodostuma: CM2
Syringomyelia: ei
Aivokammionlaajentuma: ei
Erittävä keskikorvatulehdus: molemmissa keskikorvissa sisältöä
Lopullinen syringomyelia luokitus: 0b (ei syringomyeliaa 0mm, vanha A luokitus)

Mooney on Ilonan tytär, joka hurmasi meidät jo ensimmäisinä elinviikkoinansa, joten kotiinhan hänet oli "pakko jättää". Mooneylla on hyvin hauska luonne, hän on aina iloinen sähikäinen ja erittäin vilkas sekä sosiaalinen. Mooney tervehtii innoissaan kaikkia.

Mooney on nokkela tyttö, joka tykkää kun hänellä on tekemistä. Mooney on etevä sienikoira, joka on ilo ottaa syksyllä mukaan suppilovahveroita etsimään. Mooney on metsässä täysin luotettava sienestyskaveri, koska hän pysyy tottelevaisesti lähellä vaikka jäniksiä ja peuroja lähtisikin ihan jaloista.

Mooney on kaunis pienikokoinen tricolour neiti, joilla on erinomaiset mittasuhteet. Mooney on hyvin aktiivinen ja urheilullinen koira, joka on kiva ottaa minne vaan mukaan koska hän on niin hyväkäytöksinen, että pysyy tarvittaessa ihan vieressä vaikka olisi vapaana.  Mooney on hyvin leikkisä, joten hänen kanssaan on mukava pelata pihalla jalkapalloa tai heitellä leluja, jotka hän mielellään noutaa. 

Mooney kuuluu ehdottomasti "elämäni koira" listalle, koska hänen luonteessa yhdistyy kaikki mitä koiralta voi toivoa ja bonuksena vielä suloinen ulkonäkö ja pieni koko, tekevät Mooneysta vastustamattoman ihanan.

Mooneylla on 3 pentuetta, joista ensimmäisen se sai 3,5-vuotiaana ja emonsa Ilonan tavoin Mooneykin on synnyttänyt pennut hyvin nopeasti ja helposti sekä hoitaa pentujaan erinomaisesti. 

Pentueet:

Mooneyn ensimmäinen pentue syntyi 12.8.2020, kuusi kaunista tricolour pentua (2 poikaa & 4 tyttöä). Pentujen isä on aivan ihana luonteinen ja terverakenteinen Osku (Aprilmist Pick´n Pack). Pennuista kotiin jäi tomera Vicks (Crowley Dance With The Wind) & sijoitukseen äidilleni lähti kaunis Delilah (Crowley Dance Like No Other). 

Mooneyn toinen pentue syntyi 4.12.2021, jälleen kuusi pentua, joista 2 poikaa ja 4 tyttöä. Kaikki pennut ovat komean isänsä Leevin (Suloisen Frodo Uuden Vuoden Hobitti) tavoin black&tan värisiä. Näistä pennuista jatkoon jäi sievä Mandy ( Crowley Maiden Pink). 

Mooneyn kolmas pentue syntyi 26.3.2023, viisi pentua (2 black&tan poikaa, 2 black&tan tyttöä ja 1 ruby tyttö). Pentujen isä on hurmaava black&tan uros Choco (Suloisen Kujeileva Rentun Ruusu).

Mooney kesäkuussa 2020.

Sienestys on Mooneyn lempiharrastus (kuva lokakuulta 2020)

Mooney 20.5.2020

Rakas Mooney 25.2.2020.

Kaunis Mooney 10.9.2019

Mooney 10.9.2019

Mooney noin 7-viikkoisena

Mooney 6-viikkoa